Extra premie voor wie zowel isoleert als asbest verwijdert!

euro in spaarvarken steken
ASBEST & ISOLATIE

Vanaf 1 januari kan je bij de Vlaamse regering terecht voor een nieuwe premie i.v.m. isolatie en asbestverwijdering. Er werd 84 miljoen vrijgemaakt voor wie zowel zijn gevel of dak isoleert als ondertussen ook asbest laat verwijderen.

Dit kan in de vorm van:
– leien die asbest bevatten

– het asbesthoudend onderdak 

– of de asbesthoudende gevelbekleding.

Deze premie komt bovenop de reeds bestaande premie voor isolatie. Om in aanmerking te komen voor deze extra premie moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd door een professionele asbestverwijderaar, en laat dat net iets zijn waar we bij Durieux Dak- en Gevelrenovatie in uitblinken!

Op Premiezoeker vind je een handig overzicht van alle subsidies, premies en fiscale voordelen voor wie in Vlaanderen een woning verbouwt.

Heb je asbest in je dak zitten en wens je een dak- of gevelrenovatie? Dan nemen we het verwijderen ervan ook graag voor onze rekening! Let wel op: enkel en alleen het verwijderen van asbest en niet vervangen door een andere dak- of gevelbekleding behoort niet tot ons takenpakket.

Gratis offerte

Ontdek één van onze realisaties

Ontvang je gratis offerte

Wat houdt het werk in?
Hoe kwam je bij ons terecht?

WAAROM KIEZEN VOOR DURIEUX?

Durieux Dak- en Gevelrenovatie houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met dak- en gevelwerken binnen Groep Durieux. We renoveren, plaatsen en herstellen daken en gevels met passie en oog voor detail. We zijn flexibel, werken graag en snel met duurzame, innovatieve technieken. We garanderen kwaliteit én vakwerk, zelfs als het snel moet gaan.

 • Secuur vakmanschap
  aan eerlijke en transparante prijzen
 • Gespecialiseerde totaalservice
  voor dak- en gevelwerken
 • 10 jaar garantie
  op dakwerken
 • Binnen de dag antwoord
  op offerteaanvraag
 • Snelle service
  en opvolging projecten