Je dakrenovatie is het uitgelezen moment om zonnepanelen te installeren!

spaarvarken met euro
Vlaamse Zonnepremie

Door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan een CO2-neutrale toekomst. Ondanks dat de installatie en aankoop van zonnepanelen een grote kost is, bespaar je op termijn geld o.w.v. een lagere energiefactuur.

Als je huis vóór 1 januari 2014 aangesloten werd op het distributienetwerk van Fluvius kom je in aanmerking voor een éénmalige investeringpremie. Je kan tot max. €1500 krijgen en tot max. 40% van de totale installatie kostprijs.

blauwe bewolkte lucht met daken en zonnepanelen
Injectietarief

Het Grondwettelijk Hof heeft op 14 januari 2021 beslist dat de terugdraaiende teller voor nieuwe en bestaande zonnepanelen installaties in Vlaanderen zal verdwijnen.
In plaats daarvan zal je de stroom die je niet verbruikt kunnen verkopen aan je energieleverancier. Het verschil tussen je verbruik en je injectie zie je op je jaarlijkse eindafrekening.

zonnepanelen en thuisbatterijen
Thuisbatterijen

Vlaanderen wil het eigen gebruik van groene stroom stimuleren. Een thuisbatterij is hiervoor een ideale tool, maar nogal duur in aankoop. Daarom keert de Vlaamse Regering voor de aankoop van thuisbatterijen premies tot €3200 uit.

Ontdek één van onze realisaties

Ontvang je gratis offerte

Wat houdt het werk in?
Hoe kwam je bij ons terecht?

5 redenen waarom onze klanten voor Dakwerken Durieux kiezen

Durieux Dak- en Gevelrenovatie houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met dak- en gevelwerken binnen Groep Durieux. We renoveren, plaatsen en herstellen daken en gevels met passie en oog voor detail. We zijn flexibel, werken graag en snel met duurzame, innovatieve technieken. We garanderen kwaliteit én vakwerk, zelfs als het snel moet gaan.

 • Secuur vakmanschap
  aan eerlijke en transparante prijzen
 • Gespecialiseerde totaalservice
  voor dak- en gevelwerken
 • 15 jaar garantie
  op dakwerken
 • Binnen de dag antwoord
  op offerteaanvraag
 • Binnen de dag antwoord
  op offerteaanvraag