Kan je gevel een onderhoud gebruiken?

Is je gevel aan een opknapbeurt toe? Wil je graag gevelpanelen laten plaatsen? Of moet je gevel dringend water- en winddicht gemaakt worden? Bij Durieux dak- en gevelrenovatie kun je terecht voor alle geveltypes en klussen, inclusief schilder- en pleisterwerk. Kortom, het totaalpakket, altijd innovatief en zo duurzaam mogelijk.

Een gevel krijgt het vaak best hard te verduren. Niet alleen de weerselementen spelen een rol, ook vervuiling en erosie teisteren het metselwerk. Om je woning opnieuw te doen stralen, is een jaarlijks onderhoud geen overbodige luxe. Wij reinigen je gevel, vullen voegen op, bezetten en schilderen zodat je gevel er weer als nieuw uitziet.

Maar het gaat niet enkel over het esthetische aspect! Een goed geïsoleerde gevel scheelt al gauw enkele honderden euro’s per jaar op de verwarmingsfactuur. Laat je gevel daarom tijdig inspecteren door onze specialisten. Zij kunnen je perfect zeggen welk type isolatie in jouw geval het voordeligst is.

Durieux Dak- en Gevelrenovatie werkt met een breed gamma van technieken. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van een warmtebeeldcamera, waarmee we tot in detail kunnen zien waar je woning aan warmteverlies lijdt en zo efficiënt hieraan iets kunnen veranderen.

Indien het gaat om de renovatie van een beschermde stadsgevel, dan werken we nauw samen met Monumentenzorg en volgen we alle voorschriften. Zo goed als dagelijks komt er iemand van Monumentenzorg langs om te zien hoe de werken vorderen, te kijken of we alle voorschriften volgen, of we wel de juiste kleur of juiste metselspecie gebruiken. Tot nu toe hebben we enkel maar positieve ervaringen omtrent deze samenwerking.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Herstellen dak

Of het nu gaat over enkele loszittende dakpannen of het verwijderen van asbest. Bij Durieux hebben we voor elke klus de juiste man en aanpak voor u klaarstaan. Ook tijdens een jaarlijks onderhoud wordt heel uw dak terug op punt gesteld.

Meer weten over het herstellen van je dak

Herstellen van dakgoten

Dakgoten en afvoerbuizen krijgen het stevig te verduren. Daarom is het belangrijk om je dakgoten tijdig te laten nakijken en eventuele schade te herstellen. Doe je dat niet, dan heb je vroeg of laat te kampen met verstopte buizen of – erger nog – lekken en scheuren.

Meer weten over het herstellen van dakgoten

Ontmossen van daken

Mos laat je best verwijderen want op termijn kan ze schade berokkenen aan je dak. We verwijderen mos op afspraak maar ook tijdens een jaarlijks onderhoud wordt dit mos verwijderd!

Meer weten over het ontmossen van daken

Onderhoud en kleine herstellingen

Al langer dan 25 jaar is Groep Durieux dé kwaliteitsreferentie voor daken en gevels in de ruime regio rond Gent. Alles van nieuwbouw tot renovatie.

Meer weten over onderhoud en kleine herstellingen

Contacteer ons

Wat houdt het werk in?
Hoe kwam je bij ons terecht?

Bekijk ons filmpje en ontdek hoe we bij Durieux graag samenwerken