Schade aan je dak?

Een dak boven ons hoofd: we beschouwen het als vanzelfsprekend. En dat zou het ook moeten zijn want wanneer er iets fout gaat, kunnen we plots letterlijk in de kou komen te staan. In zo’n geval moet je beroep kunnen doen op een betrouwbare en ervaren partner. En dat is nu exact wat Dakwerken Durieux voor jou kan betekenen!

Heb je er wel eens bij stilgestaan wat een dak allemaal te verduren krijgt? Neerslag, zonlicht, bladeren, uitwerpselen van vogels, wind, erosie, uitlaatgassen, … Al deze zaken gecombineerd kunnen schade veroorzaken aan de dakbedekking, dakgoten, loodafwerking of aan de afvoerbuizen.

Daarom is het belangrijk dat een dak zijn optimale staat zo goed mogelijk bewaart. Ook het goed onderhouden of herstellen van uw schouw is van groot belang. Bij Dakwerken Durieux staan we voor u klaar met de beste vakmannen en meest kwalitatieve materialen & machines! We bieden onder andere volgende technieken aan: houten dakconstructies, metalen dakbedekking, tegelpannen, natuurleien, groendaken,…

Werken op daken, en hoogtes in het algemeen, vraagt een zekere know-how omtrent veiligheid en efficientie. Dat maakt het uiterst belangrijk dat u beroep doet op een professional en niet zomaar zelf aan de slag gaat. Wanneer u zelf als leek de touwtjes in handen neemt, kan dit indien incorrecte uitvoering, grotere schade met zich meebrengen. En dan zijn we nog verder van huis! Doe dus beroep op Dakwerken Durieux, dan kan u er zeker van zijn dat het onmiddellijk tot in de puntjes in orde is.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Herstellen van dakgoten

Dakgoten en afvoerbuizen krijgen het stevig te verduren. Daarom is het belangrijk om je dakgoten tijdig te laten nakijken en eventuele schade te herstellen. Doe je dat niet, dan heb je vroeg of laat te kampen met verstopte buizen of – erger nog – lekken en scheuren.

Meer weten over het herstellen van je dakgoten

Ontmossen van daken

Mos laat je best verwijderen want op termijn kan ze schade berokkenen aan je dak. We verwijderen mos op afspraak maar ook tijdens een jaarlijks onderhoud wordt dit mos verwijderd!

Meer weten over het ontmossen van je dak

Onderhoud van gevels

Wil je dat je gevel en je muren (eventueel bij uitbreiding ook je dak en dakgoten) er altijd proper en verzorgd bij liggen? Contacteer ons dan voor een onderhoudscontract. Eenmaal per jaar komen we bij je langs om je gevels en muren te reinigen.

Meer weten over onderhoud van je gevel

Onderhoud en kleine herstellingen

Al langer dan 25 jaar is Groep Durieux dé kwaliteitsreferentie voor daken en gevels in de ruime regio rond Gent. Alles van nieuwbouw tot renovatie.

Meer weten over onderhoud en kleine herstellingen<

Contacteer ons

Wat houdt het werk in?
Hoe kwam je bij ons terecht?

Bekijk ons filmpje en ontdek hoe we bij Durieux graag samenwerken