Over ons

Durieux dak- en gevelrenovatie houdt zich als gespecialiseerde tak binnen Groep Durieux specifiek bezig met dak- en gevelwerken. Onze 40 specialisten staan dag en nacht voor je klaar, zijn flexibel en werken snel en graag, met duurzame innovatieve technieken. We garanderen kwaliteit en vakwerk – ook als het snel moet gaan.

Over Groep Durieux

Wie in Gent en omstreken aan renovatie denkt, denkt aan Groep Durieux. Al meer dan 25 jaar zijn we dé kwaliteitsreferentie op het vlak van dakwerken en gevelrenovatie, isolatiewerken en vochtbestrijding.

We zijn een sterk groeiend familiaal bedrijf. In de voorbije jaren zijn we erin geslaagd een huis van vertrouwen te zijn voor onze klanten. Om dat te blijven waarmaken, investeren we voortdurend in de opleiding van ons personeel. Groep Durieux garandeert kwaliteit en vakwerk, ook als het snel moet gaan.

Totaalaanpak: dankzij ons heb je aan één firma genoeg

Onze 40 experten zijn goed opgeleid, hebben elk hun eigen specialisatie en blinken uit in klantvriendelijkheid en ordelijk werk. Onze ruime ploeg van schrijnwerkers, isolatiespecialisten, elektriciens, dakwerkers, metselaars en bezetters behartigen jouw project van a tot z. Samen vormen we een topteam dat alle herstellingen aankan en een totaalaanpak biedt bij kleine en grote projecten, nieuwbouw en renovatie. We anticiperen op alle scenario’s, bieden een opperbeste service en lossen eventuele problemen snel op. We zijn zelfs bereikbaar buiten de werkuren.

Renovatie- of nieuwbouwplannen?

Groep Durieux wordt graag je partner. We zijn gespecialiseerd in dakrenovatie, gevelrenovatie en vochtbestrijding en spelen innovatief en vooruitstrevend in op alle mogelijke vragen. Een kleine herstelling (loodafwerking van dakkapellen, afvoerbuizen vervangen, dakranden herstellen, dak- en gevelonderhoud), dakwerken of gevelrenovatie , van a tot z, het vochtvrij maken van je kelder, gevels en muren, én de schoonmaak na de werken: dankzij ons heb je aan één firma genoeg.

Prijstransparantie

Vraag je bij ons een offerte? Wij reageren binnen de 24 uur. Ons team van calculators en planners biedt je vervolgens een offerte op maat aan. Daarbij streven we naar een zo groot mogelijke transparantie. Met andere woorden: je weet precies wat je krijgt en hoeveel alles zal kosten.

Na goedkeuring van de offerte prikken we een datum zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen worden uitgevoerd. In geval van nood, bijvoorbeeld bij schade aan je dak vanwege een storm, is er geen wachttijd en starten we onmiddellijk.

Vakmanschap en service

Een groot of klein project: voor ons is het doel altijd een tevreden klant. En daarvoor gaan we graag een stapje verder. Naast vakmanschap blinken onze werknemers ook uit in klantvriendelijkheid en ordelijk werk. Zo doen we er alles aan om stof in je woning te vermijden: we dekken kieren en gaten af en hangen waar we kunnen stofdoeken zodat je straks weer in een propere woning terechtkunt.

Balkonrenovatie bij appartementen

Een balkon dat aan renovatie toe is? Of een volledige appartement gevel dat onder handen genomen mag worden? Daar weten we bij Durieux Dak- en Gevelwerken wel raad mee! We herstellen en behandelen betonrot, voorkomen het roestproces, zorgen voor waterdichting en werken af tot in de puntjes!

Met de nodige know-how, nieuwste technieken en kwalitatieve materialen maken wij van je balkon terug een mooi en veilig plekje in de zon!