Je dak en gevel samen renoveren, da’s een goed idee!

houtcomposiet
Combinatie dak- en gevelrenovatie

Je dak en gevel beschermen de rest van je woning tegen allerlei weersomstandigheden. Het is dan ook belangrijk dat beiden in goede staat vertoeven. Verouderde daken en gevels kunnen mogelijks een negatief effect hebben op je energieverbruik of het efficiënt werken van airconditioning.

Is je dak aan renovatie toe en heeft je gevel ook zijn beste tijd gehad? Dan is het geen slecht idee om beiden in één keer onder handen te laten nemen. Een renovatie doet de waarde van je woonst stijgen en is het ideale moment om voor innovatieve, duurzame technieken te kiezen! Daarnaast kan je jouw huis van een nieuwe look voorzien dankzij de verschillende mogelijkheden in gevelbekleding en dakbedekking.

Wanneer je een individuele renovatie uitvoert (bv. spouwmuurisolatie, installatie van een warmtepomp of zonneboiler…) kom je in aanmerking voor BENOvatiepremies van de Vlaamse Overheid. Maar wanneer je al aan drie van deze premies zit, maak je kans op het krijgen van een Totaalrenovatiebonus! Als je zowel je dak als gevel in een nieuw, duurzaam jasje steekt dan kan je dus ook op deze premie beroep doen.

 

Ontdek één van onze realisaties

Ontvang je gratis offerte

Wat houdt het werk in?
Hoe kwam je bij ons terecht?

WAAROM KIEZEN VOOR DURIEUX?

Durieux Dak- en Gevelrenovatie houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met dak- en gevelwerken binnen Groep Durieux. We renoveren, plaatsen en herstellen daken en gevels met passie en oog voor detail. We zijn flexibel, werken graag en snel met duurzame, innovatieve technieken. We garanderen kwaliteit én vakwerk, zelfs als het snel moet gaan.

 • Secuur vakmanschap
  aan eerlijke en transparante prijzen
 • Gespecialiseerde totaalservice
  voor dak- en gevelwerken
 • 15 jaar garantie
  op dakwerken
 • Binnen de dag antwoord
  op offerteaanvraag
 • Snelle service
  en opvolging projecten