Kies voor een onderhoudscontract!

gevelwerk cement
Onderhoudscontract

Vind je het belangrijk dat je dak er altijd op z’n best bij ligt en dat je gevel in perfecte staat verkeerd? Dan biedt ons onderhoudscontract een prima oplossing! 

Wanneer je een iets wat ouder huis koopt, durft er wel eens hier en daar een defect opduiken. Laat deze klussen uitvoeren door een specialist, dan ben je er zeker van dat het goed wordt uitgevoerd en kan ook de oorzaak aangepakt worden. 

Met een goed onderhouden dak en gevel minimaliseer je de mogelijkheid tot grotere problemen zoals lekken en schimmels. Want dan ben je nog verder van huis…

Wanneer je kiest voor een onderhoudscontract, ben je gerust dat wanneer zich een probleem voordoet, onze specialisten voor je klaar staan om de klus te klaren!

Ontdek één van onze realisaties

Ontvang je gratis offerte

Wat houdt het werk in?
Hoe kwam je bij ons terecht?

5 redenen waarom onze klanten voor Dakwerken Durieux kiezen

Durieux Dak- en Gevelrenovatie houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met dak- en gevelwerken binnen Groep Durieux. We renoveren, plaatsen en herstellen daken en gevels met passie en oog voor detail. We zijn flexibel, werken graag en snel met duurzame, innovatieve technieken. We garanderen kwaliteit én vakwerk, zelfs als het snel moet gaan.

 • Secuur vakmanschap
  aan eerlijke en transparante prijzen
 • Gespecialiseerde totaalservice
  voor dak- en gevelwerken
 • 10 jaar garantie
  op dakwerken
 • Binnen de dag antwoord
  op offerteaanvraag
 • Snelle service
  en opvolging projecten