Onderhoud en kleine herstellingen

Je dak en gevel zouden te allen tijde in perfecte staat moeten zijn. Dit is enerzijds belangrijk voor je woon- en leefcomfort en anderzijds is een goed onderhouden woning een meerwaarde voor de verkoopprijs in geval je je woning op de markt wilt plaatsen. Zorg er dus voor dat je dak steeds goed onderhouden is, en laat dat nu hetgeen zijn waar we bij Durieux dak- en gevelwerken verstand van hebben!

Het belang van een goed onderhouden dak en gevel

Je dak is als het ware de kroon van je woning. Het beschermt je woning letterlijk tegen weer en wind. Je gevel is dan weer het eerste waar het oog op valt voor een passant of bezoeker. Het is dan ook zeer belangrijk dat je dak en gevel goed onderhouden blijven. Niet alleen voor je woon- en leefcomfort maar ook voor de verkoopwaarde van je huis.

Op ons kun je rekenen!

Al langer dan 25 jaar is Groep Durieux dé kwaliteitsreferentie omtrent daken en gevels in de ruime regio rond Gent. Nieuwbouw tot renovatie: een team van 40 specialisten staat elke dag opnieuw klaar om jouw renovatie- of dakwerken met grote deskundigheid uit te voeren!

5 redenen waarom onze klanten voor Dakwerken Durieux kiezen

  • Secuur vakmanschap
  • Snelle service
  • Prijstransparantie
  • Totaalaanpak
  • 15 jaar garantie

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Herstellen dak

Of het nu gaat over enkele loszittende dakpannen of het verwijderen van asbest. Bij Durieux hebben we voor elke klus de juiste man en aanpak voor u klaarstaan. Ook tijdens een jaarlijks onderhoud wordt heel uw dak terug op punt gesteld.

Meer weten over het herstellen van je dak

Herstellen van dakgoten

Dakgoten en afvoerbuizen krijgen het stevig te verduren. Daarom is het belangrijk om je dakgoten tijdig te laten nakijken en eventuele schade te herstellen. Doe je dat niet, dan heb je vroeg of laat te kampen met verstopte buizen of – erger nog – lekken en scheuren.

Meer weten over het herstellen van je dakgoten

Ontmossen van daken

Mos laat je best verwijderen want op termijn kan ze schade berokkenen aan je dak. We verwijderen mos op afspraak maar ook tijdens een jaarlijks onderhoud wordt dit mos verwijderd!

Meer weten over het ontmossen van je dak

Onderhoud van gevels

Wil je dat je gevel en je muren (eventueel bij uitbreiding ook je dak en dakgoten) er altijd proper en verzorgd bij liggen? Contacteer ons dan voor een onderhoudscontract. Eenmaal per jaar komen we bij je langs om je gevels en muren te reinigen.

Meer weten over onderhoud van je gevel

Contacteer ons

Wat houdt het werk in?
Hoe kwam je bij ons terecht?

Bekijk ons filmpje en ontdek hoe we bij Durieux graag samenwerken