Zonnepanelen bij je dakrenovatie? Een duurzaam resultaat!!

Gepubliceerd: 19-09-2019

Je dak lekt, maar je dakconstructie is intact. Je kampt met houtrot of schimmel en maakt je zorgen over je dakisolatie. Herkenbaar? Dan is het tijd voor een dakrenovatie.

Wanneer je je huisje van een nieuw dak of nieuwe dakbedekking voorziet, kan je je dak ineens energiezuiniger maken. Durieux biedt dak- en gevelrenovatie alsook plaatsing van zonnepanelen in een pakket aan. Een totaalservice helemaal voor jouw gemak. Of je nu een hellend of plat dak hebt, met roofing of leien, Durieux kan elk dak en gevel renoveren. Zelfs bij een beperkt budget.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

  • Je wekt je eigen elektriciteit op.
  • Je produceert goedkopere elektriciteit en verlaagt zo de energierekening.
  • Je profiteert van een meter die terugdraait.
  • Op termijn maak je winst. (Zonnepanelen leveren meer op dan centen op de spaarrekening.)
  • Je draagt je steentje bij aan een duurzame wereld omdat je schone energie gebruikt.
  • Afhankelijk van je gemeente en situatie kan je een premie ontvangen en een fiscaal voordeel krijgen bij hypothecaire leningen. Geen zorgen, wij helpen je bij het nodige papierwerk!

Verhoog je gemak door onze totaalservice

Als je kiest voor zonnepanelen bij je dakrenovatie, plaatsen wij ze ineens samen met de opbouw van je dak. Dit is goedkoper en sneller dan als je de twee apart laat realiseren door verschillende firma’s. Aangezien de stelling er al staat voor de renovatie van het dak, is het makkelijk om ook de zonnepanelen onmiddellijk te plaatsen. Nadat we je dak hebben gerenoveerd of nieuwe dakbedekking verzorgden, plaatsen we een aluminium kader met speciale bevestigingspunten op je dakconstructie. De zonnepanelen worden er eenvoudig in ‘geklikt’. Geen schade, geen risico’s want wij nemen alles op ons. Een onderhoudscontract? Ook dat kan. We komen je dakgoten voor je verzorgen en reinigen daarbij je zonnepanelen indien gewenst.

Interesse in zonnepanelen?

Voor een totaalaanpak heb je bij ons aan één firma genoeg. Wil je meer weten over het duo dakrenovatie en zonnepanelen? Vraag hier je vrijblijvende prijsofferte aan. De professionele renovatiespecialisten van Durieux staan voor je klaar met gratis advies.

 

© C’bon