Dakwerken Durieux: dé referentie in Oost-Vlaanderen

Dakwerken Durieux is de voorbije jaren uitgegroeid tot dé referentie op het gebied van dakwerken in Oost-Vlaanderen. Dankzij onze uitgebreide equipe van dakwerkers, maar ook schrijnwerkers, bezetters, isolatiespecialisten en schilders kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanbieden. Van dakherstel tot volledige -renovatie of -reiniging: het is allemaal mogelijk.  

Heb je een klus voor ons? Neem contact op 

Dakwerken in Oost-Vlaanderen: wat kunnen we voor jou doen?  

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en herstel van alle soorten daken in de provincie Oost-Vlaanderen. Hiervoor kun je bij ons terecht: 

Dakbedekking leggen 

Heb je schade opgelopen door slijtage of stormweer? Kies voor roofing, pannen, leien, EPDM of een ander type dakbedekking. Wij herstellen en plaatsen volgens de regels van de kunst. 

Dakrenovatie 

Wij zijn je partner voor een totaalrenovatie van je dak. Wil je ook graag je zolder vernieuwen of enkele gyprocwanden laten plaatsen? Onze schrijnwerkers zorgen ervoor. 

Dakisolatie 

Isoleren is investeren. Op de lange termijn spaart een goed isolerend dak je namelijk heel wat euro’s op je energierekening. Wij zorgen voor een optimale isolatie en maken het dak damp- en luchtdicht. 

Dakgoten en afvoerbuizen 

Afvoerbuizen en dakgoten worden veelal over het hoofd gezien. Nochtans is het belangrijk om ze regelmatig te reinigen. Anders heb je vroeg of laat te kampen met verstopte buizen, lekken of scheuren. Maar geen paniek, wij herstellen zelfs de bekleding van je dakgoot. 

Dak ontmossen 

Geef mos geen kans. Wij verwijderen schimmels en ongewenste begroeiing zodat je woning opnieuw de uitstraling krijgt die ze verdient. 

Dakwerken in Oost-Vlaanderen: vraag je offerte 

Dienen er dringend dakwerken te gebeuren aan je woning? Wij zorgen voor een perfect resultaat. Vraag vandaag nog je offerte en we komen snel bij je langs.  

Op zoek naar een dakwerker in de provincie Oost-Vlaanderen? Vraag meteen je offerte