Dakwerken Durieux: dé referentie in de regio rond Aalst

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde firma in dakwerken? Dakwerken Durieux is dé referentie in de regio rond Aalst. Wij werken met een uitgebreide equipe aan dakwerkers, aangevuld met schrijnwerkers, schilders, isolatiespecialisten, metselaars en bezetters. Daardoor kunnen we vrijwel elke klus aan. Van dakrenovatie, over -reiniging tot -herstel.  

Heb je een klus voor ons? Neem contact op 

Dakwerken in Aalst: waarvoor kun je bij ons terecht? 

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en herstel van alle soorten daken in de ruime regio rond Aalst. Voor de volgende zaken kun je bij ons terecht: 

Dakbedekking 

Je kent pas écht de waarde van de uitdrukking ‘Een dak boven je hoofd hebben’ als er iets fout loopt met je dak. Is je dakbedekking beschadigd? Wij zorgen voor een gloednieuw dak in roofing, pannen, leien, EPDM of een ander materiaal. 

Dakrenovatie 

Wij zijn je partner voor een totale dakrenovatie. Wil je ook graag je zolder aanpakken of enkele gyprocwanden laten plaatsen? Ons team van schrijnwerkers zorgt ervoor. 

Dakisolatie 

Investeren in dakisolatie is altijd verstandig. Je bespaart namelijk maandelijks op je energiefactuur. Onze specialisten zorgen voor een optimale isolatie en maken een volledig damp- en luchtdicht dak. 

Dakgoten en afvoerbuizen 

Dakgoten en afvoerbuizen lijken slechts details op je dak, maar het is toch belangrijk dat je ze regelmatig laat nakijken. Zoniet riskeer je verstopte buizen, lekken of scheuren. Wij herstellen zelfs de bekleding van je dakgoot en pakken ook de schouw aan indien nodig. 

Dak ontmossen 

Ga voor een mos- en groenvrij dak. Wij verwijderen schimmels en ongewenste begroeiing. 

Dakwerken in Aalst: vraag je offerte 

Heb je een opdracht voor ons? Wij zorgen voor een perfect resultaat. Vraag vandaag nog je offerte en we komen snel bij je langs.  

 

Op zoek naar een dakwerker in de regio Aalst? Vraag meteen je offerte