Dakwerken Durieux: specialists in asbestverwijdering

Asbestverwijdering is werk voor specialisten. Dakwerken Durieux beschikt over een ruime equipe van ervaren vakmensen die de asbest op een veilige en secure manier verwijderen. Bovendien zorgen we ook voor een veilige berging van het giftige goedje. Je hoeft je dus nergens meer zorgen om te maken na ons bezoek.  

Heb je een klus voor ons? Neem contact op 

Asbest in je woning? Contacteer een professionele asbestverwijderaar 

Asbest is een giftig goedje dat vroeger in daken werd gebruikt. Over het algemeen is het gevaar op vergiftiging gering, zolang de constructie blijft staan. Het is pas bij afbraak of renovatie dat de vezels loskomen en het asbest ingeademd wordt. Voorzichtigheid is dan absoluut geboden.  

Daarom is het ook verboden om asbestverwijdering zelf aan te pakken. Zowel de Belgische als de Europese wetgever stelt strikte eisen aan het verwijderen van asbest. Enkel gecertificeerde asbestverwijderaars komen in aanmerking.  

Hoe pakken we asbestverwijdering aan?  

Om zowel de klant als onze vakmannen te beschermen sluiten we tijdens de asbestverwijdering de werkplaats zo goed mogelijk af van de rest van je woning. Zo garanderen we dat er geen schadelijke vezels de ruimte binnendringen. Naast een veilige sanering zorgen we ook voor een veilige berging van het asbest. Je hoeft je na de asbestverwijdering dus nergens zorgen om te maken. Bovendien laten we alles netjes en 100 procent veilig achter. 

Waarom kiezen voor Dakwerken Durieux om asbest te verwijderen? 

Wij werken met gediplomeerde experts voor de verwijdering van asbest. Bovendien kun je rekenen op een snelle en correcte service. Vraag je bij ons een offerte? Wij reageren binnen de 24 uur. Daarbij streven we naar een zo groot mogelijke transparantie. Met andere woorden: je weet precies wat je krijgt en hoeveel alles zal kosten. Na goedkeuring van de offerte prikken we een datum zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen worden uitgevoerd.  

Wil je asbest laten verwijderen uit je woning? Vraag meteen je offerte