NIEUW MAGAZIJN EN NIEUWE ZAKENPARTNERS VOOR DAKWERKEN DURIEUX

magazijn Gepubliceerd: 23-09-2022

In de zomer van 2021 nam Dakwerken Durieux zijn intrede in een gloednieuw magazijn in de Wondelgemse Meersen. Het ruime pand laat toe hun klanten nog beter te ondersteunen. Dit voorjaar stapten ervaren medewerkers Kyne en Kaz mee in de zaak. Een bewuste keuze om de toekomstvisie van het bedrijf verder vorm te geven, ten behoeve van hun klanten en hun werknemers.

Het nieuwe magazijn beslaat zo’n 2.000 vierkante meter, waarvan 1.500 overdekt. Het pand laat Dakwerken Durieux toe een ruime stock aan te houden voor hun klanten, om elk project zo vlot mogelijk uit te voeren. Een professionele aanpak, hoogstaande kwaliteit en een uitmuntende service zijn dan ook de stokpaardjes van dit Gentse bedrijf. Het magazijn is gelegen in de nieuwe Gentse industriezone aan de Wondelgemse Meersen. Een plek waar de natuur tot haar recht komt te midden van veel bedrijvigheid. “Deze locatie was een bewuste keuze”, vertelt medezaakvoerder en hoofd van verkoop Kyne. “Als bedrijf zetten we in op het welzijn van onze werknemers en streven we naar een duurzame, ecologische manier van werken. Mens en omgeving staan voor ons centraal in alles wat we doen. Op deze strategische locatie, die een vlotte verbinding biedt, zijn we meer in harmonie met de natuur en met onze bedrijfsfilosofie.”

Jarenlange ervaring aan het stuur

In maart 2022 stapte Kyne, samen met zijn broer Kaz, mee in het bedrijf. Beiden hebben al ettelijke jaren ervaring bij Dakwerken Durieux op hun palmares. Kaz is de drijvende kracht achter de schermen en neemt het operationele luik en de hr voor zijn rekening. Kyne staat in voor de verkoop. Samen met Alain Durieux, die de zaak oprichtte, vormen ze een sterk, complementair team. “We delen dezelfde visie en hechten veel belang aan ons team. We dagen elkaar uit om net dat tikkeltje meer te halen uit onszelf en het bedrijf. Ons personeel is goed op elkaar afgestemd en wij willen die flow ook in de toekomst garanderen. Naast het behouden van een gezonde omzet natuurlijk.”