Durieux dak- en gevelservice voor professionals

dak- en gevelwerken voor professionals Gepubliceerd: 28-03-2019

Durieux dak- en gevelwerken is er voor iedereen, niet alleen voor de particulier maar ook voor de professional. We doen inderdaad graag en veel dak- en gevelwerken voor professionals als architecten, aannemers en syndici. Behoor je tot een van die groepen? Lees dan zeker verder, want dan verneem je wat we speciaal voor jou kunnen betekenen en hoe we je taak kunnen verlichten.

Aanbod dak- en gevelwerken voor professionals als architecten

Het maakt niet uit of je je nu buigt over een nieuwbouw of renovatie. Bij dakwerken of gevelwerken gaat het echt niet altijd om hier en daar iets dichten of vervangen. Vaak is de opdracht een pak complexer en ingewikkelder. Heel dikwijls gaat het om ingrijpende werkzaamheden waarvoor de klant wettelijk een architect dient aan te stellen. Die architect wordt dan verondersteld van alles op de hoogte te zijn. Het aantal innovaties op het vlak van dak- en gevelwerken swingt echter de pan uit. En er zijn maar zoveel uren in een dag, te weinig om alle nieuwigheden tot in de puntjes te kennen en te beheersen.

Dak- en gevelwerken zijn onze corebusiness. Dat betekent dat wij ons dag in dag uit op de hoogte houden van alle evoluties en innovaties op het vlak van dak- en gevelwerken. We bieden jou dan ook graag onze uitgebreide kennis en deskundigheid aan bij het zoeken naar de beste dak- en geveloplossing. Jij gebruikt je creativiteit en tekent de plannen uit, wij zetten die om in eigentijdse stevige daken en vochtvrije gevels, uiteraard beide even grondig geïsoleerd. De verantwoordelijkheid voor de uiteindelijke nieuwbouw of renovatie blijft in jouw handen, maar in ons vind je een partner die even verantwoordelijk is als jij.

Aanbod dak- en gevelwerken voor professionals als aannemers

Je hebt een renovatie- of nieuwbouwproject en daarin zijn dak- en gevelwerken nodig? Dan doe je er goed aan de hulp in te schakelen van een ervaren en deskundig team dak- en gevelwerkers en die vakkundig aan het werk te zetten! Bij het plaatsen of renoveren van een dak of gevel komt immers heel wat kijken. Zo moet bijvoorbeeld al van bij de start een keuze worden gemaakt welk soort dak of dakbedekking er wordt gelegd, het type gevelbekleding en isolatie.

Wil je klant een dakraam voor meer daglicht? Of een dakkapel? Durieux dak- en gevelwerken staat je als gespecialiseerd vakman graag bij. Door onze jarenlange ervaring weten we alles over alle soorten dakbedekking en dichtingswerken, zowel bij platte als hellende daken. In de loop der jaren – we zijn intussen al meer dan 25 jaar bezig – hebben we ons vervolmaakt op het vlak van regenwaterafvoer en daktimmerwerk. Het voordeel om met ons samen te werken? Jij hoeft de opleiding tot aannemer dakwerken niet te volgen. Je doet gewoon een beroep op onze diensten. We weten alles over de EPB-reglementering, lezen plannen als de beste en weten welke materialen en handmachines we het best gebruiken. Onze kennis en deskundigheid krijg je er gratis bij.

Aanbod dak- en gevelwerken voor professionals als syndici

Ook syndici steken we graag een deskundig en professioneel handje toe bij het technisch beheer van een gebouw. Net als een syndicus willen we dat een gebouw in de eerste plaats zijn waarde behoudt. Daar doen we dan ook ons uiterste best voor. Is het dak van het gebouw waarvoor je verantwoordelijk bent in slechte staat? Sijpelt er water binnen? Is er een lek? Is er je stormschade aan dak of gevel? Geef ons een seintje! We bieden je onze deskundigheid en uitgebreide technische kennis graag aan.

Eén adres: Durieux dak- en gevelwerken

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende babbel ter kennismaking.

 

© C’bon