Dakwerken Durieux aanwezig op Salon van de mede-eigendom

Dakwerken Durieux op het Salon van de mede-eigendom 2018 Gepubliceerd: 24-11-2018

Normaal vind je het team van Dakwerken Durieux (en van zusterbedrijf Homeprotec) omstreeks oktober op de BIS-beurs in Gent. Dit jaar kijken we welk publiek we op een andere beurs kunnen bereiken. Bijgevolg vind je dit jaar Dakwerken Durieux op het Salon van de mede-eigendom. Deze beurs duurt slechts één dag en vindt plaats in Brussel op donderdag 29 november in Paleis 3 van Brussels Expo. Breng je er ons een bezoekje?

Salon van de mede-eigendom?

De naam zegt het eigenlijk zelf. Het Salon van de mede-eigendom wil een trefpunt zijn voor iedereen die iets te maken heeft met mede-eigendom. En dat ‘iets’ kan heel verschillend zijn. We denken in de eerste plaats aan beheerders van handelsparken of appartementsgebouwen, syndici, notarissen en juristen. Maar ook eigenaars van een flat kunnen gerust langskomen, want ook voor hen biedt de beurs interessante informatie. De beurs vult trouwens een gat in de markt, want het aantal flatbewoners blijft maar toenemen. Dat heeft gedeeltelijk te maken met de vergrijzing van de bevolking, maar ook met de bestaande situatie op de woonmarkt. De beschikbare woonruimte wordt steeds kleiner, en daardoor wordt er meer en meer de hoogte in gebouwd. Het aantal bouwvergunningen dat afgeleverd wordt voor appartementen vertoont een stijgende lijn. Het overstijgt nu al het aantal bouwvergunningen dat wordt afgeleverd voor individuele woningen.

Waarom staat Dakwerken Durieux op het Salon van de mede-eigendom?

Dakwerken Durieux (en zusterbedrijf Homeprotec) vindt het belangrijk aanwezig te zijn op een beurs die bezoekers wegwijs maakt in de wereld van de mede-eigendom. Die duidelijk maakt wat er allemaal komt kijken bij het wonen in een appartement. Het is de bedoeling van Dakwerken Durieux op het Salon van de mede-eigendom om in de eerste plaats contacten te leggen met mensen die iets met mede-eigendom te maken hebben. We willen hen duidelijk maken wat Dakwerken Durieux voor hen kan doen op het vlak van dak- en gevelrenovatie. Met Homeprotec stellen we dan weer onze deskundigheid voor op het vlak van vochtbestrijding en het waterdicht maken van gevels en muren en behandelen van betonrot.. Dakwerken Durieux is er rotsvast van overtuigd dat het een meerwaarde kan bieden bij grotere bouwproject zoals appartementsgebouwen. We zullen aanwezig zijn met vier personen, allemaal experten op het vlak van dakwerken (en vochtbestrijding). Iedereen die zijn licht komt opsteken over dak- en gevelwerken (en vochtbestrijding) zullen we duidelijk maken wat we doen, hoe we het doen, hoe we kunnen helpen en waar onze meerwaarde ligt. We kijken naar die gesprekken uit.

Zin om kennis met ons te maken?

Breng ons dan een bezoekje op het Salon van de mede-eigendom. De beurs vindt plaats op donderdag 29 november in Paleis 3 van de Heizel te Brussel, tussen 9.30 uur en 20.00 uur. Je komt volledig gratis binnen. Zo bereik je de Heizel het best. Tot binnenkort?

 

© C’bon