Gevelrenovatie in Antwerpen? Durieux is de referentie

Is je gevel aan renovatie toe en woon je in de regio rond Antwerpen? Slechts één adres: Groep Durieux.  Afbrokkelende gevelstenen, verkleurde voegen of afbladderende verf? Gevelrenovatie is ons vak. Wij zorgen in geen tijd weer voor een stralende gevel. Ons uitgebreid team van specialisten staat paraat om je woning weer de uitstraling te geven die ze verdient.  

Heb je een klus voor ons? Neem contact op 

Ziet je gevel er vuil en grauw uit? Brokkelen de voegen af, zijn de stenen verkleurd of heeft erosie zijn sporen nagelaten? Al deze zaken verminderen de uitstraling én de waarde van je woning. Hoog tijd dus om daar wat aan te doen. Groep Durieux is precies de partner die je nodig hebt. Wij zijn gespecialiseerd in gevelrenovatie en opereren in de ruime regio rond Antwerpen. Tijd voor een oplossing op maat. 

Gevelrenovatie in Antwerpen? Dit kunnen wij voor jou betekenen 

Gevelrenovatie omvat heel wat zaken. Voor elke stap in het proces beschikken we bij Groep Durieux over een aantal specialisten. 

Gevelreiniging 

Een gevelreiniging doet wonderen. Baksteen, tegels, pleister, kunststof of natuursteen: wij zorgen ervoor dat de oorspronkelijke materialen weer tot hun recht komen.  

Voegen opvullen 

Voegen zien af onder invloed van de wind en weersomstandigheden. Daarom moet een gevel na verloop van tijd opnieuw opgevoegd worden. Een kolfje naar de hand van onze metselaars.  

Gevel schilderen 

Ziet je gevel er dof uit? Tijd om wat kleur aan te brengen. Onze schilders laten je gevel weer stralen. 

Gevelpanelen plaatsen  

Pak je het liever grondiger aan? We plaatsen gevelpanelen in allerlei materialen (leien, hout, kunststof, …) en werken het geheel tot in de puntjes af. 

Wil je je gevel door onze specialisten laten renoveren en woon je in de regio rond Antwerpen? Vraag meteen je offerte