Dakrenovatie: dé specialiteit van Dakwerken Durieux

Dakwerken Durieux beschikt over een ruime ploeg die alle aspecten van een dakrenovatie aankan. Of je nu op zoek bent naar een partner voor een compleet renovatieproject, of slechts enkele delen: wij zijn de betrouwbare en professionele partner die je zoekt. Onze equipe van dakwerkers, dakisolatiespecialisten, metselaars, schrijnwerkers en bezetters zorgt steeds voor een perfect resultaat.   

Heb je een klus voor ons? Neem contact op 

Dakrenovatie van elk daktype 

Een hellend of plat dak, roofing of leien? Dakwerken Durieux beschikt over ruime ervaring in dakrenovatie. Al meer dan 25 jaar lang renoveren wij alle soorten daken. Wij gaan prat op onze totaalservice. Die omvat onder andere: 

Dakbedekking leggen 

Is je dakbedekking aan vernieuwing toe? Heeft je huidige dakbedekking schade opgelopen door slijtage of stormweer? Neem contact met ons op en wij zorgen in geen tijd voor een gloednieuw dak boven je hoofd. 

Dakisolatie 

Ga je je dak vernieuwen? Dan is het een goed idee om ook aan de dakisolatie te denken. Onze specialisten rekenen voor jou uit wat je kan besparen op je energierekening en gaan vervolgens aan de slag. Wist je trouwens dat je recht hebt op heel wat interessante subsidies als je de isolatie in je dak vernieuwt? Onze experts vertellen er je graag alles over.  

Dakgoten en afvoerbuizen 

Heeft het zinkwerk op je dak schade opgelopen? Kamp je met een lekkende dakgoot of een verstopte afvoerbuis? Wij herstellen de bekleding van je dakgoten of plaatsen meteen een compleet nieuw afvoersysteem. 

Dakwerken Durieux: dakrenovatie aan een correcte prijs 

Dakwerken Durieux is een van de grootste spelers op de markt van de dakrenovatie. Wij leveren steeds een topservice aan een correcte prijs. En omdat we over een uitgebreid team beschikken, kunnen we snel handelen.  

 

Is je dak toe aan renovatie? Vraag meteen je offerte